L-D:10:00-22:00 0731.484.150
Livrare in 24h 100% Originale!
SLAPI ORIGINALI ADIDAS ADISSAGE SC - S78034

SLAPI ADIDAS ADISSAGE SC – S78034

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

19 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Descriere produs

SLAPI ORIGINALI ADIDAS ADISSAGE SC – S78034

SLAPI ORIGINALI ADIDAS ADISSAGE SC - S78034

 

Adidas Adissage SC este model nou de slapi de baie pentru barbati. Conceputi cu un design clasic, slapii Adidas sunt potriviti atat pentru plimbarile zilnice cat si pentru plimbarile pe plaja. Gratie materialelor de cea mai buna calitate, acestia asigura un nou nivel de confort. Adidas Adissage pot fi achizitionati on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

In partea superioara dispun de o curea reglabila pentru sprijin perfect si o fixare sigura. Ca elemente de design, cele trei dungi specifice brandului si logo-ul Adidas Performace sunt pozitionate pe bareta superioara, evidentiand originalitatea modelului. Talpa slapilor Adidas Adissage SC, oferiti de AA SPORT, este realizata din spuma solida extra-moale, Supercloud, in partea intermediara pentru un confort excelent si o senzatie de plutire la fiecare pas. Partea exterioara a talpii este materializata din spuma EVA ce asigura o rezistenta de lunga durata la uzura si implicit o uscare rapida.

Material: sintetic

Material talpa: spuma EVA, spuma Supercloud

Culoare: Albastru.

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes, Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.  De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti, adunand informatii despre cum ar trebiu sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren, in timp realizand modele care sa poarte numele campionilor. Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume. Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci cand calculatoarele nu erau in voga, Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath, incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor, revolutionand lumea sportului la nivel mondial. Poveste continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea, obtinand incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.

Informații suplimentare

Alegeti Marimea

46, 47