Adidasi Ortholite. Adidasi Originali. Adidasi Online. Adidasi Ieftini. Adidasi Fotbal. Adidasi Adidas. Adidasi Nike. Adidasi Puma. Adidasi Nike Mercurial. Adidasi Barbati. Adidasi Dama. Adidasi Copii. Pantofi Sport Originali. Pantofi Sport Online. Pantofi Sport Ieftini. Pantofi Sport Fotbal. Pantofi Sport Adidas. Pantofi Sport Nike. Pantofi Sport Puma. Incaltaminte Sport Adidas. Incaltaminte Sport Nike. Incaltaminte Sport Puma. Incaltaminte Sport Originala. Incaltaminte Sport Online. Incaltaminte Sport Ieftina. Incaltaminte Sport Fotbal. Incaltaminte Sport Adidas. Incaltaminte Sport Nike. Incaltaminte Sport Puma.

Ortholite

AA SPORT ofera spre vanzare cele mai noi modele de incaltaminte sport pentru barbati, femei si copii, de la branduri de top, la cele mai avantajoase preturi. Puteti gasi adidasi originali pentru diferite activitati sportive realizate cu tehnologii ultramoderne pentru confort excelent. OrthoLite este in mare parte o tehnologie folosita de Adidas, Nike, New Balance, Puma, precum si de alte brand-uri renumite ale industriei incaltamintei sport, in scopuri de asigurare a unui confort sporit al piciorului in mediul intern al pantofului.

Este vorba de un brant cu multiple functii, cum ar fi administrarea nivelului de umiditate si de aerisire (datorita structurii celulare a materialului), functia de igienizare (combate instalarea si proliferarea bacteriilor, a micozelor, a mirosurilor si a altor agenti de acest fel), functia de captusire durabila (brantul se degradeaza foarte greu, si chiar si degradat, ramane la un procent de 95% din elasticitatea initiala), si functia de confort (usor observabil de la prima purtare a unui pantof care prezinta brantul).

In plus, branturile OrthoLite sunt usor de igienizat, printr-o simpla spalare, si sunt si foarte usoare, o caracteristica cruciala in optimizarea rezultatelor indiferent de categoria de performanta in care evolueaza atletul. De asemenea, branturile OrthoLite sunt cofectionate dintr-o spuma pe baza de pulbere de cauciuc reciclat, caracteristica ce intruneste una dintre cele mai presante rigori ale oricarei industrii contemporane: grija fata de mediul inconjurator.

Showing all 24 results

Filtru Produse
0

Your Cart