ADIDASI ADIDAS 8K – B44681

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS 8K – B44681

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS 8K - B44681

Adidasi Originali Adidas 8K sunt model nou de incaltaminte sport de alergare pentru barbati. Realizati cu un design clasic pantofilor de alergare, acestia ofera un confort excelent. Materialele de cea mai buna calitate ofera o rezistenta indelungata la uzura. Usori si confortabili Adidasi Originali Adidas 8K pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea exterioara este confectionata din material textil pentru respirabilitate. Deasemenea detine suprapuneri din material de piele intoarsa pentru sprijin total si stabilitate. Captuseala interioara din material textil ofera confort si implicit o aerisire sporita. Talpa intermediara este confectionata din spuma solida pentru a oferi o amortizare exceptionala la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii este materializata din cauciuc rezistent asigurand o aderenta excelenta pe diferite suprafete de teren.

Material interior: textil

Material exterior: textil, piele intoarsa

Material talpa: spuma, cauciuc

Culoare: Gri, Alb, Rosu.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

GEACA ADIDAS ITAVIC 3S – BQ6800

Next Post

ADIDASI ADIDAS ALTASPORT MID EL I - AH2551

Produse Asemănătoare

0

Your Cart