ADIDASI ADIDAS DRAGON OG – BB1269

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS DRAGON OG – BB1269

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS DRAGON OG - BB1269

Adidasi Originali Adidas Dragon OG sunt model nou de incaltaminte sport pentru barbati. Designul este retro mentinandu-se inca de la aparitia modelului in 1970. Daca pe atunci erau folositi doar in activitatile sportive, astazi sunt ideli activitailor zilnice, asortandu-se tinutelor smart-casual. Materialele de calitate superioara crtifica originalitatea, oferind confort excelent.

Partea superioara este o combinatie excelenta intre material textil si cel de piele intoarsa. Astfel oferind piciorului atat stabilitate si sprijin cat si o ventilatie sporita. Interiorul este captusit cu material textil moale ce permite circulatia aerului pe interior oferin un confort excelent.

Adidasi Originali Adidas albastri detin talpa realizata cu profil jos. Aceasta este materializata din spuma solida in partea intermediara si cauciuc canelat in partea exterioara. Tapa ofera amortizare, aderenta si implicit flexibilitate.

Material interior: textil

Material exterior: textil, piele intoarsa

Material talpa: spuma, cauciuc

Culoare: Albastru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

ADIDASI LE COQ SPORTIF RACERONE SPRING MESH - 1710069

Next Post

ADIDASI LE COQ SPORTIF LCS R600 TROPICAL PARADISE - 1710188

Produse Asemănătoare

0

Your Cart