ADIDASI ADIDAS N-5923 – B37957

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS N-5923 – B37957ADIDASI ORIGINALI ADIDAS N-5923 - B37957

Adidasi Originali Adidas N-5923 sunt model nou de incaltaminte sport de strada pentru barbati. Realizati cu un design retro, in stilul pantofilor de alergare ai anilor 70′, detin detalii ce ofera o senzatie moderna. Materialele de cea mai buna calitate ofera confort excelent. Adidasi Originali Adidas N-5923 pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea exterioara este confectionata din material textil acoperit de TPU. In zona calcaiului se gaseste o intaritura ce are rol de a proteja articulatiile. Interioarul este realizat din material textil pentru respirabilitate. Talpa intermediara este realizata din spuma solida oferid amortizare excelenta a vibratiilor resimtite la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii este realizata din cauciuc rezistent. Aceasta asigura aderenta excelenta si implicit rezistenta indelungata la uzura.

Material interior: textil

Material exterior: textil, TPU

Material talpa: spuma EVA, cauciuc

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

SAPCA CONVERSE CORE CAP - CON301 NAV

Next Post

ADIDASI TOMMY HILFIGER RETRO RUNNER - EM0EM00165 990

Produse Asemănătoare

0

Your Cart