ADIDASI ADIDAS NEO CITY RACER – AW3875

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS NEO CITY RACER – AW3875

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS NEO CITY RACER - AW3875

Adidasi Originali Adidas Neo City Racer sunt model nou de incaltaminte sport running pentru barbati. Este conceput cu un design retro si o cromatica in treend ce ofera un aer rafinat modelului. Astfel facand din acest model sport unul potrivit stilului de strada. Adidasii Adidas Neo City Racer pot fi achizitionati on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Confectionati din material textil in partea exterioara, acestia dispun de suprapuneri din material de piele intoarsa artificiala ce ofera sprijin si stabilitate. Captuseala interioara este realizata din material textil pentru o aerisire optima si confort eterogen. Cele trei dungi specifice brandului Adidas pozitionate pe lateralele pantofului ofera un aspect sportiv sublim si un plus de autenticitate tinutei smart-casual.

Adidasii Adidas Neo City Racer oferiti de AA SPORT, sunt echipati cu talpa intermediara materializata din spuma solida EVA. Aceasta este creata special pentru amortizare si confort. Talpa exterioara este realizata din cauciuc special conceput pentru a asigura o aderenta exceptionala, rezistenta indelungata la uzura si flexibilitate.

Material interior: textil

Material exterior: textil, sintetic

Material talpa: spuma EVA, cauciuc

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

ADIDASI ADIDAS NEO CITY RACER - AW3876

Next Post

ADIDASI ADIDAS VLCOURT VULC - AW3929

Produse Asemănătoare

0

Your Cart