ADIDASI ADIDAS SUPERSTAR SLIPON W – BB2118

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS SUPERSTAR SLIPON W – BB2118

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS SUPERSTAR SLIPON W - BB2118

Adidasi Originali Adidas Superstar SlipOn W sunt model nou de incaltaminte sport de strada pentru femei si copii. Modelul face parte din gama de produse Adidas Originals. Realizati cu acelasi design cu care au fost lansati pe piata in 1969, Adidas Superstar Superstar SlipOn W onoreaza simplitatea si calitatea materialelor. Partea superioara este confectionata din material sintetic, avand doua benzi elastice petrecute si protectie cauciucata in zona degetelor. Intariti prin cusaturi, acestia ofera o rezistenta indelungata la uzura. Noul stil fara siret ofera un confort excelent. Partea interioara este realizata din material textil pentru confort si respirabilitate.

Talpa este materializata din cauciuc rezistent, avand o cusatura de jur imprejur pentru durabilitate. Pe interior detin un talpic moale ce are rol de a elimina vibratiile resimtite la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii ofera o aderenta excelenta pe orice suprafata de teren. Adidasi Originali Adidas Superstar SlipOn W pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material interior: textil

Material exterior: sintetic, cauciuc

Material talpa: cauciuc

Culoare: Roz, Alb.

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes. Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.  De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti. Adunand astfel informatii despre cum ar trebui sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren. In timp realizand modele care sa poarte numele campionilor.

Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume. Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci cand calculatoarele nu erau in voga, Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath. Acesta era incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor, revolutionand lumea sportului la nivel mondial.

Povestea continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea. Obtinand astfel incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.

Previous Post

ADIDASI ADIDAS SUPERSTAR - BZ0201

Next Post

ADIDASI PUMA VISTA - 369365 03

Produse Asemănătoare

0

Your Cart