ADIDASI ADIDAS YVORI – B40908

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS YVORI – B40908

ADIDASI ADIDAS YVORI - B40908

Creat in colaborare cu Stella McCartney, pantoful sport ADIDAS YVORI, dispune de un design inovator. Detine culori vii si o forma antioboseala, ce permite piciorului sa se miste liber. Poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT. Adidasi Originali Adidas Yvori sunt un model pentru antrenament cu talpa moale si confortabila.

Partea superiara are culoare fosforescenta si este confectionata dintr-un material ce permite aerului sa patrunda in interiorul pantofului, asigurand o ventilatie necesara. Adidasii Adidas oferiti de AA SPORT, detin suprapuneri pentru sprijin si sustinere, iar talpa confectionata din spuma solida EVA, garanteaza amortizare la impactul cu solul, si confort.

Material: textil

Talpa:cauciuc

Culoare: verde, albastru si alb.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).

Previous Post

Slapi Adidas Stellasport Anoket Slide - B26445

Next Post

COLANTI ADIDAS SC 3/4 TIGHT - S21214

Produse Asemănătoare

0

Your Cart