ADIDASI LE COQ SPORTIF ALPHA CRAFT – 1820016

ADIDASI ORIGINALI LE COQ SPORTIF ALPHA CRAFT – 1820016

ADIDASI ORIGINALI LE COQ SPORTIF ALPHA CRAFT - 1820016

Adidasi Originali Le Coq Sportif Alpha Craft sunt model nou de incaltaminte sport de alergare pentru barbati. Sunt realizati cu design modern, avand elemente care certifica originalitatea. Materialele de cea mai buna calitate ofera o rezistenta indelungata la uzura. Structura ingusta ofera confort excelent si implicit o fixare perfecta. Adidasi Originali Le Coq Sportif Alpha Craft pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea exterioara este confectionata din material textil ce permite respirabilitate in timpul alergarilor. Suprapunerile ce contureaza pantoful ofera sprijin total si stabilitate. Captuseala interioara este realizata din material textil moale ce ofera o aerisire sporita. Talpa intermediara este realizata din spuma solida pentru a oferi amortizare la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii este materializata din cauciuc pentru a oferi aderenta si deasemenea aderenta excelenta pe diferite suprafete de teren.

Material interior: textil

Material exterior: textil

Material talpa: spuma EVA, cauciuc

Culoare: Albastru, Alb, Maro.

Despre Brandul Le Coq Sportif

Compania franceza Le Coq Sportif a fost fondata in anul 1882 de catre Emile Camuset. Afacerea a inceput cu un mic magazin in Romilly-sur-Seine intr-o parte din regiunea Champagne numită Aube. Compania produce de pe atunci incaltaminte si imbracaminte sport sau casual. In 1948 au fost lansate primele articole avand cocosul ca logo.  Treptat de-a lungul anilor compania creaza echipamnete sportive pentru diferite activitati sportive.

Un succes impresionant il obtine sponsorizand echipe de fotbal precum: Tottenham, Aston Villa, Chelsea, Sunderland, Sheffield United, Everton și Ajax Amsterdam. Le Coq Sportif a inceput furnizarea de echipament pentru Tour de France în 1951. Iar in 2012 revine la ciclism profesionist, fabricand tricouri pentru Tour de France in cadrul unui nou contract pe cinci ani cu Organizația Amaury Sport. Ca oricare brand de succes, cunoscut in intreaga lume, Le Coq Sportif, a avut si suisuri si coborasuri. Important este ca s-a mentinut in top de mai bine de 130 de ani, oferind publicului produse calitative si bineinteles in pas cu moda.

Filtru Produse
0

Your Cart