ADIDASI LE COQ SPORTIF LCS R600 TROPICAL PARADISE – 1710188

ADIDASI ORIGINALI LE COQ SPORTIF LCS R600 TROPICAL PARADISE – 1710188

ADIDASI ORIGINALI LE COQ SPORTIF LCS R600 TROPICAL PARADISE - 1710188

Adidasi Originali Le COq Sportif LCR R600 Tropical Paradise sunt model nou de  incaltaminte sport pentru barbati. Acesta face parte din catalogul de primavara 2017, si este realizat cu un design modern elegant, avand imprimeu inflorat. Structura confotabila si materialele de calitate superioara ofera o miscare naturala piciorului in pantof. Acestia pot fi achizitioanti on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea superioara este confectionata din material textil pentru respirabilitate. Suprapunerile din varf si calcai au rol de a oferi sprijin si stabilitate protejand astfel articulatiile. Pe interior sunt captusiti cu material textil ce ofera o aerisire optima si un confort excelent.

Talpa materializata din spuma solida amortizeaza socul resimtit la impactul cu solul, oferind astfel o pasire ca in puf. Structura talpii ofera o mobilitate naturala piciorului in pantof. Partea exterioara a talpii asigura o aderenta excelenta si implicit rezistenta de lunga durata la uzura.

Material interior: textil

Material exterior: textil

Material talpa: spuma

Culoare: Negru, Alb, Multicolor.

Despre Brandul Le Coq Sportif

Compania franceza Le Coq Sportif a fost fondata in anul 1882 de catre Emile Camuset. Afacerea a inceput cu un mic magazin in Romilly-sur-Seine intr-o parte din regiunea Champagne numită Aube. Compania produce de pe atunci incaltaminte si imbracaminte sport sau casual. In 1948 au fost lansate primele articole avand cocosul ca logo.  Treptat de-a lungul anilor compania creaza echipamnete sportive pentru diferite activitati sportive. Un succes impresionant il obtine sponsorizand echipe de fotbal precum: Tottenham, Aston Villa, Chelsea, Sunderland, Sheffield United, Everton și Ajax Amsterdam.

Le Coq Sportif a inceput furnizarea de echipament pentru Tour de France în 1951. Iar in 2012 revine la ciclism profesionist, fabricand tricouri pentru Tour de France in cadrul unui nou contract pe cinci ani cu Organizația Amaury Sport. Ca oricare brand de succes, cunoscut in intreaga lume, Le Coq Sportif, a avut si suisuri si coborasuri. Important este ca s-a mentinut in top de mai bine de 130 de ani, oferind publicului produse calitative si bineinteles in pas cu moda.

Previous Post

ADIDASI ADIDAS DRAGON OG - BB1269

Next Post

ADIDASI NIKE NIGHTGAZER - 644402 006

Produse Asemănătoare

0

Your Cart