ADIDASI LE COQ SPORTIF RACERONE SPRING MESH – 1710069

ADIDASI ORIGINALI LE COQ SPORTIF RACERONE SPRING MESH – 1710069

ADIDASI ORIGINALI LE COQ SPORTIF RACERONE SPRING MESH - 1710069

Adidasi Originali Le Coq Sportif Racerone Spring Mesh sunt model nou de pantofi sport running pentru barbati. Realizat cu un design retro, este unul dintre cele mai populare modele din categoria running. Confectionat din materiale de cea mai buna calitate pentru confort, este un model accesibil ce asigura performanta. Partea superioara este realizata din material textil si detine suprapuneri din imitatile de piele intoarsa pentru sprijin si stabilitate. Captuseala interioara este realizata din material textil pentru a oferi o ventilatie optima.

Talpa intermediara este materializata din spuma solida ce are rol de a amortiza vibratiile resimtite la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii este realizata din cauciuc canelat, pentru a oferi flexibilitate, aderenta si durabilitate. Adidas Originali Le Coq Sportif Racerone Spring Mesh pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material interior: textil

Material exterior: textil, sintetic

Material talpa: spuma EVA, cauciuc

Culoare: Rosu, Alb.

Despre Brandul Le Coq Sportif

Compania franceza Le Coq Sportif a fost fondata in anul 1882 de catre Emile Camuset. Afacerea a inceput cu un mic magazin in Romilly-sur-Seine intr-o parte din regiunea Champagne numită Aube. Compania produce de pe atunci incaltaminte si imbracaminte sport sau casual. In 1948 au fost lansate primele articole avand cocosul ca logo.  Treptat de-a lungul anilor compania creaza echipamnete sportive pentru diferite activitati sportive. Un succes impresionant il obtine sponsorizand echipe de fotbal precum: Tottenham, Aston Villa, Chelsea, Sunderland, Sheffield United, Everton și Ajax Amsterdam.

Le Coq Sportif a inceput furnizarea de echipament pentru Tour de France în 1951. Iar in 2012 revine la ciclism profesionist, fabricand tricouri pentru Tour de France in cadrul unui nou contract pe cinci ani cu Organizația Amaury Sport. Ca oricare brand de succes, cunoscut in intreaga lume, Le Coq Sportif, a avut si suisuri si coborasuri. Important este ca s-a mentinut in top de mai bine de 130 de ani, oferind publicului produse calitative si bineinteles in pas cu moda.

 

Previous Post

ADIDASI ADIDAS VLCOURT VULC - AW3929

Next Post

ADIDASI ADIDAS DRAGON OG - BB1269

Produse Asemănătoare

0

Your Cart