ADIDASI NIKE AIR MAX COMMAND – 629993 201

ADIDASI ORIGINALI NIKE AIR MAX COMMAND – 629993 201

ADIDASI ORIGINALI NIKE AIR MAX COMMAND - 629993 201

Adidasi Originali Nike Air Max Command sunt model nou de pantofi sport running pentru barbati. Designul retro inspirat din modelul legendar aparut in anii 90′ este si astazi extrem de cautat si apreciat. Gratie structurii deosebite acestia sunt ideali pentru activitatile zilnice. Cromatica in trend permite asortarea modelului la outfitt-urile smart-casual.Adidasi Originali Nike Air Max Command Leather pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Materialul de calitate superioara ce imbraca partea exterioara este din combinatie de piele naturala cu material textil, ce stabilizeaza piciorul in pantof. Chiar si in timpul antrenamentelor piciorul respira perfect multumita panourilor din material textil. Acestea ingaduie aerului sa circule in interior sporind ventilatia piciorului. Captuseala interiora din material moale, pe langa respirabilitate confera un confort excelent lasand piciorul sa se miste in voie. Logo-ul Nike este aplicat pe laterale, fiind evidentiat de contrastul culorilor. Astfel originalitatea si stilul sportiv completeaza aspectul impecabil.

Structura talpii este conceputa special pentru a prelua forma piciorului, oferind confort excelent. In partea calcaiului talpa este echipata cu trei perne de aer vizibile ce asigura o pasire ca in pluf. Deasemenea elimina vibratiile resimtite la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii realizata din cauciuc canelat garanteaza flexibilitate, aderenta si rezistenta de lunga durata la uzura.

Material interior: textil

Material exterior: textil, piele naturala

Material talpa: lamela Phylon, cauciuc

Culoare: Verde , Gri, Negru.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana, angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai, imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike.

Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului. Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea firmei.  

 

Previous Post

ADIDASI NIKE MD RUNNER 2 - 749869 500

Next Post

ADIDASI NIKE AIR MAX COMMAND - 629993 032

Produse Asemănătoare

0

Your Cart