ADIDASI NIKE ARROWZ – 902813 601

ADIDASI ORIGINALI NIKE ARROWZ – 902813 601

ADIDASI ORIGINALI NIKE ARROWZ - 902813 601

Adidasi Originali Nike Arrowz sunt model nou de incaltaminte sport de alergare pentru barbati. Realizati cu un design modern pot fi asortati usor tinutelor sport-casual. Structura finuta si materialele de cea mai buna calitate asigura confort total piciorului in pantof. Adidasi Originali Nike Arrowz pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea exterioara este realizata din material textil lejer ce ofera o ventilatie excelenta. Suprapunerile aplicate pe laterale ofera sprijin si stabilitate piciorului in pantof. Aplicatiile sintetice din varf si din partea calcaiului ofera protectie si implicit rezistenta indelungata. Captuseala interioara realizata din material textil permite circulatia aerului pe interior oferind o aerisire deosebita.

Talpa este materializata din spuma solida, oferind asfel amortizare exceptionala. Partea exterioara a talpii dispune de caneluri pentru a oferi o aderenta excelenta pe diferite suprafete de teren.

Material interior: textil

Material exterior: textil

Material talpa: spuma EVA

Culoare: Violet, Alb.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana, angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai, imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike.

Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului.

Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea  firmei.  

Previous Post

ADIDASI NIKE COURT BOROUGH LOW PE (GS) - BQ7566 300

Next Post

ADIDASI NIKE STAR RUNNER (GS) - 907257 005

Produse Asemănătoare

0

Your Cart