ADIDASI NIKE JORDAN MAX AURA (GS) – AQ9214 101

ADIDASI ORIGINALI NIKE JORDAN MAX AURA (GS) – AQ9214 101

ADIDASI ORIGINALI NIKE JORDAN MAX AURA (GS) - AQ9214 101

Adidasi Originali Nike Jordan Max Aura (GS) sunt model nou de incaltaminte sport de baschet pentru femei. Designul este modern, creat special pentru a oferi performanta pe terenul de baschet. Materialele de cea mai buna calitate ofera o izolare premium si bineinteles un confort desavarsit. Adidasi Originali Nike Jordan Max Aura (GS) pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Exteriorul este confectionat din material rezistent de piele, avand suprapuneri din material de piele intoarsa pentru sprijin si durabilitate. Panourile din material textil ofera respirabilitate. Gulerul usor ridicat din zona gleznei ofera o protectile excelenta articulatiilor, si deasemenea stabilitate piciorului in pantof. Captuseala interioara realizata din material textil permite o ventilatie sporita. Talpa materializata din cauciuc rezistent ofera o aderenta excelenta. Perna de aer vizibila in zona calcaiului ofera amortizare deosebita, si implicit o rezistenta indelungata la uzura.

Material interior: textil

Material exterior: textil, piele, piele intoarsa

Material talpa: cauciuc

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana. Angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai, imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike.

Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului.

Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea  firmei.

Previous Post

ADIDASI PUMA VISTA - 369365 02

Next Post

ADIDASI NIKE MD RUNNER 2 - 749869 500

Produse Asemănătoare

0

Your Cart