ADIDASI NIKE VIALE (GS) – AH5554 007

ADIDASI ORIGINALI NIKE VIALE (GS) – AH5554 007

ADIDASI ORIGINALI NIKE VIALE (GS) - AH5554 007

Adidasi Originali Nike Viale (GS) sunt model nou de incaltaminte sport de alergare pentru femei si copii. Designul lejer impreuna cu materialele de cea mai buna calitate ofera confort total. Deasemenea greutatea redusa a pantofului ofera piciorului o pasire ca in puf. Adidasi Originali Nike Viale (GS) pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea exterioara este confectionata din material textil pentru respirabilitate. Conturati in partea calcaiului cu material de piele, adidasii Nike ofera sprijint total si implicit stabilitate. Interiorul este conturat cu material textil oferind astfel o ventilatie optima, permitand circulatia aerului pe interior.

Talpa este materializata din spuma solida, oferind amortizare excelenta la impactul cu solul. Deasemenea structura talpii permite flexibilitate piciorului in pantof. Partea exteriora a talpii este rezistenta oferind o aderenta excelenta pe diferite suprafete de teren.

Material interior: textil

Material exterior: textil, piele

Material talpa: spuma EVA

Culoare: Gri, Negru, Alb.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana, angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai. Imbunatatind astfel calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike.

Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului.

Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea  firmei.

Previous Post

ADIDASI NIKE TEAM HUSTLE D 8 (GS) - 881941 001

Next Post

ADIDASI PUMA SMASH V2 L INF - 365174 06

Produse Asemănătoare

0

Your Cart