ADIDASI ADIDAS ADVANTAGE I- EF0300

99.00 lei

99.00 lei
Alege mărimea 22 20 21 24 25 26 - pentru a plasa o comanda va rugam sa alegeti marimea produsului de mai sus si apoi sa faceti click pe butonul rosu "Adauga in Cos" | Comandă prin telefon 0731.484.150
Clear selection
Clear
Qty:
EF0030 Brand:

Descriere

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS ADVANTAGE I- EF0300

blank

ADIDASI ORIGINALI ADIDAS ADVANTAGE I Realizati cu un design clasic, avand culoarea ALBA si cele trei dungi specifice brandului aplicate pe laterale, pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT la un pret promotional.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).

Informații suplimentare

Activitate

Alegeti Marimea

, , , , , ,

0

Your Cart