ADIDASI PUMA -365184 26

99.00 lei

99.00 lei
Alege mărimea 22 20 21 26 - pentru a plasa o comanda va rugam sa alegeti marimea produsului de mai sus si apoi sa faceti click pe butonul rosu "Adauga in Cos" | Comandă prin telefon 0731.484.150
Clear selection
Clear
Qty:
365184 26 Brand:

Descriere

ADIDASI ORIGINALI PUMA -365184 26

 

ADIDASI ORIGINALI PUMA sunt model nou de incaltaminte sport  pentru COPII. Sunt conceputi cu un design clasic ce ofera confort excelent. Aspectul placut ofera originalitate gratie logo-ului Puma evidentiat pe laterale prin contrast.

ADIDASI ORIGINALI PUMA pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Despre Brandul Puma

Fondata in Germania în 1948, Puma este una dintre cele mai importante branduri din lume de sport care proiecteaza, dezvolta si comercializeaza incaltaminte, imbracaminte și accesorii. De peste 65 de ani, Puma a stabilit o istorie de a face produse concepute pentru cei mai rapizi sportivi de pe planeta în sporturile respective. Printre acestia se enumera Usain Bolt și clubul de fotbal Arsenal. Puma ofera performanta si stil de viata, prin produse, in sporturile de echipa, golf și sporturile cu motor. De  asemenea detine o linie dedicata echipamentului de golf, imbracaminte, incaltaminte si accesorii – Cobra Puma Golf.

Bjorn Gulden este director executive al PUMA incepand din 1 iulie 2013 aducand deasemenea o experienta internationala vasta de aproape 20 de ani in industria bunurilor si incaltamintei sportive. Astfel ca in present Puma aduce pe piata produse realizate de designer de top, avand tehnologii ultramoderne ce permit performanta. Produsele sunt printre preferintele celor mai renumiti sportive ai lumii.

 

 

Informații suplimentare

Activitate

Alegeti Marimea

, , , , , , , ,

0

Your Cart