Reducere!

CACIULA ADIDAS BEANIE MINNIE – G74331

69.00 lei 48.00 lei

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

În stoc

Descriere

CACIULA ORIGINALA ADIDAS BEANIE MINNIE – G74331

CACIULA ORIGINALA ADIDAS BEANIE MINNIE - G74331

Noul model de caciula pentru copii, Adidas Beanie Minnie, este realizata cu un design modern deosebit. Avand culoare gri cu detalii roz de contras, este ideal pentru uzura de zi cu zi. Poate fi achizitionat on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT. Confectionata din material acrilic, asigurand un confort excelent, o fixare perfecta si o temperatura necesara in sezonul rece, caciula Adidas oferita de AA SPORT, are cusut in partea din fata o eticheta pe care este imprimat indragitul personaj din desene animate, Minnie Mouse, spre incantarea copiilor, oferind un aspect impecabil.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler), cunoscuta astazi sub numele de Adidas, una dintre cele mai mari companii producatoare de articole sportive, cautate de sportivi din intreaga lume si nu numai. In 1970 articolele Adidas au văzut prima data ” Logo trifoi ” care apar pe haine , echipamente, și încălțăminte. Adidas a încorporat trifoi-ul ca un mijloc pentru ca oamenii să faca diserenta usor dintre imitație si articolele originale.

În anii 1980 , marca Adidas sa implicat în cultivarea mai largă și celebrarea sport, în general, Horst Dassler a fondat ” Sport International , Cultura si Timp liber “. 2000 a văzut o revenire la stilul Adidas anterioare de îmbrăcăminte, atunci când primele magazine Adidas Originals au deschis porțile în America de Sud și Coreea de Sud. Astăzi , Adidas Originals continuă să fie un mod extrem de popular .

Informații suplimentare

Culoare

,

Activitate

Material