CACIULA PUMA J JUSTICE LEAGUE BEANIE – 021281 02

69.00 lei

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

În stoc

Descriere

CACIULA ORIGINALA PUMA J JUSTICE LEAGUE BEANIE – 021281 02

CACIULA ORIGINALA PUMA J JUSTICE LEAGUE BEANIE - 021281 02

Caciula Originala Puma J Justice League Beanie este model nou de accesoriu pentru copii. Realizat cu un design modern, simplu, avand aplicat frontal stema indragitului personaj de televiziune, eroul Superman. Este usor de asortat si ideala pentru uzura de zi cu zi. Este confectionata din material compus din 100% poliacrilic. Astfel asigurand un confort fascinant, o fixare excelenta si pastrand o temperatura necesara corpului in sezonul rece. Caciula Originala Puma J Justice poate fi achizitionata on-line pe www.aaspor.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material: 100% poliacrilic

Culoare: Albastru, Rosu, Galben.

Despre Brandul Puma

Fondata in Germania în 1948, Puma este una dintre cele mai importante branduri din lume de sport care proiecteaza, dezvolta si comercializeaza incaltaminte, imbracaminte și accesorii. De peste 65 de ani, Puma a stabilit o istorie de a face produse concepute pentru cei mai rapizi sportivi de pe planeta în sporturile respective. Printre acestia se enumera Usain Bolt și clubul de fotbal Arsenal. Puma ofera performanta si stil de viata, prin produse, in sporturile de echipa, golf și sporturile cu motor. De  asemenea detine o linie dedicata echipamentului de golf, imbracaminte, incaltaminte si accesorii – Cobra Puma Golf.

Bjorn Gulden este director executive al PUMA incepand din 1 iulie 2013 aducand deasemenea o experienta internationala vasta de aproape 20 de ani in industria bunurilor si incaltamintei sportive. Astfel ca in present Puma aduce pe piata produse realizate de designer de top, avand tehnologii ultramoderne ce permit performanta. Produsele sunt printre preferintele celor mai renumiti sportive ai lumii.

 

Informații suplimentare

Activitate

Culoare
Material
0

Your Cart