GEANTA CONVERSE CROSSOVER – 10008299 A03 426

99.00 lei

În stoc

Descriere

GEANTA ORIGINALA CONVERSE CROSSOVER – 10008299 A03 426

GEANTA ORIGINALA CONVERSE CROSSOVER - 10008299 A03 426

Geanta Originala Converse Crossover este model nou de accesoriu sport de strada pentru barbati. Este realizata cu un design sportiv, contemporan si usor elegant. Geanta de umar Converse va anima orice tinuta smart – casual atragand priviri la fiecare purtare. Originalitatea este subliniata de elementele de design, precum logo-ul Converse All Star evidentiat frontal. Geanta Converse Crossover este extrem de practica in activitatile zilnice. Aceasta poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Este conceputa cu un compartiment principal spatios. Acesta detine buzunare interioare pentru depozitarea lucrurilor marunte de care nu ne putem lipsi in decursul zilei, precum telefon, chei sau portofel. In fata detine un buzunar mai mic dotat cu fermoar vertical. Cureaua de umar este ajustabila, avand dimensiune de aproximativ 80-150cm. Materialul din care este confectionata geanta este impermeabil. Acesta are o textura usor abraziva, oferind o rezistenta indelungata la uzura si implicit un aspect impecabil.

Material: textil

Culoare: Albastru, Alb.

Dimensiuni: 17/22/8 cm.

Despre Brandul Converse

1908 a fost anul lansarii pe piata a brandului Converse, cand Marquis M. Converse producea galosi din cauciuc, compania numindu-se Converse Rubber Company. In scurt timp directorul general M. M. Converse a extins compania, ca in 1910 sa produca peste 4000 de perechi zilnic. Inregistrand success continuu, in 1917 inregistreaza incasari record cu noul produs Converse All Star, realizat cu talpa de cauciuc si partea superioara din panza, revolutionand lumea baschetului.

Dupa ce pantofii sport pentru baschet au facut inconjurul lumii, succesul All Star a sporit in 1921 cand au fost promovati de jucatorul Chuck Taylor, acesta fiind primul jucator sponsorizat de Converse. In 1933 compania a fost achizitionata de familia Stone, care pret de 39 de ani a extins compania si productia, ducand brandul pe culmile cele mai inalte ale succesului.

Dinastia Stone s-a terminat in 1972 cand firma a fost cumparata de Eltra Corporation, aceasta din urma continuand sa inregistreze vanzari record sis a extinda productia prin echipamente sportive pe langa pantofii sport cu talpa din cauciuc. Cu toate ca a schimbat mai multi investitori, intre 1987 și 1988, afacerea Converse Internationale a crescut cu mai mult de 60 la suta .

La mai bine de 100 de ani de la lansarea pe piata a produselor din cauciuc Converse, brandul s-a mentinut pe podiumul celor mai cautate modele de incaltaminte pentru baschet si nu numai, fiind promovate de la sportivi la cantareti renumiti, introducand si in stilul de strada acest legendar brand, fiind in prezent un nume ce nu lipseste din casele fiecaruia.