GEANTA PUMA FUNDAMENTALS SPORTS BAG S – 075527 02

119.00 lei

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

În stoc

Descriere

GEANTA ORIGINALA PUMA FUNDAMENTALS SPORTS BAG S – 075527 02

GEANTA ORIGINALA PUMA FUNDAMENTALS SPORTS BAG S - 075527 02

Geanta Originala Puma Fundamentals Sports Bag este model nou unisex realizata cu un design modern. Elementele de design si cromatica gentii accentueaza originalitatea tinutei. Satioasa si practica, geanta Originala Puma Fundamentals Sports Bag poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Compartimentul principal este spatios satisfacand nevoile de depozitare a echipamentului sportiv. Geanta Originala Puma Fundamentals detine inchidere prevazuta cu fermoar. Dispune de doua manere prinse cu o protectie captusita si o bareta de umar ajustabila. Materialul din care este confectionata geanta Originala Puma este rezistent si impermeabil. De asemenea materialul este de cea mai buna calitate, oferind astfel o rezistenta indelungata la uzura. Logo-ul Puma evidentiat de contrastul culorilor subliniaza autenticitatea, oferind in acelasi timp un plus de stil sportiv.

Material: 100% poliester

Culoare: Albastru, Gri, Portocaliu.

Dimensiuni: 45/24/24 cm

Despre Brandul Puma

Fondata in Germania în 1948, Puma este una dintre cele mai importante branduri din lume de sport care proiecteaza, dezvolta si comercializeaza incaltaminte, imbracaminte și accesorii. De peste 65 de ani, Puma a stabilit o istorie de a face produse concepute pentru cei mai rapizi sportivi de pe planeta în sporturile respective. Printre acestia se enumera Usain Bolt și clubul de fotbal Arsenal. Puma ofera performanta si stil de viata, prin produse, in sporturile de echipa, golf și sporturile cu motor. De  asemenea detine o linie dedicata echipamentului de golf, imbracaminte, incaltaminte si accesorii – Cobra Puma Golf.

Bjorn Gulden este director executive al PUMA incepand din 1 iulie 2013 aducand deasemenea o experienta internationala vasta de aproape 20 de ani in industria bunurilor si incaltamintei sportive. Astfel ca in present Puma aduce pe piata produse realizate de designer de top, avand tehnologii ultramoderne ce permit performanta. Produsele sunt printre preferintele celor mai renumiti sportive ai lumii.