GHIOZDAN ADIDAS BP DAILY – CF6858

99.00 lei

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

În stoc

Descriere

GHIOZDAN ORIGINAL ADIDAS BP DAILY – CF6858

GHIOZDAN ORIGINAL ADIDAS BP DAILY - CF6858

Ghiozdan Original Adidas BP Daily este model nou de accesoriu sport unisex. Ideal pentru drumetii, sala de fitness, chiar si pentru plimbari in parc, acesta este practic in aventurile zilnice. Materialul de cea mai buna calitate ofera o rezistenta indelungata la uzura. Ghiozdan Original Adidas BP Daily poate fi achizitionat on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Ghizdanul Adidas este dotat cu un buzunar principal securizat cu fermoar, doua buzunare mici interioare si bineinteles un buzunar frontal cu fermoar. Acesta detine protectii la baza pentru rezistenta de  lunga durata, inele pentru depozitarea sticlei de apa sau a cheilor. Deasemenea curelele pentru umeri sunt reglabile.

Material: 100% poliester

Dimensiuni: 45 cm/28.5 cm/17 cm

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Informații suplimentare

Activitate

Culoare

,

Material