GHIOZDAN NIKE BRAZILLA M BACKPACK – BA5329 010

139.00 lei

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

În stoc

Descriere

GHIOZDAN ORIGINAL NIKE BRAZILLA M BACKPACK – BA5329 010

GHIOZDAN ORIGINAL NIKE BRAZILLA M BACKPACK - BA5329 010

Ghiozdan Original Nike Brazilla M Backpack este model nou de accesoriu sport unisex. Ideal pentru drumetii, sala de fitness, chiar si pentru plimbari in parc, acesta este practic in aventurile zilnice. Materialul de cea mai buna calitate ofera o rezistenta indelungata la uzura. Ghiozdan Original Nike Brazilla M Backpack poate fi achizitionat on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Ghizdanul Nike este dotat cu un buzunar principal securizat cu fermoar, doua buzunare mici interioare si bineinteles un buzunar frontal cu fermoar. Acesta detine protectii la baza pentru rezistenta de  lunga durata, inele pentru depozitarea sticlei de apa sau a cheilor. Deasemenea curelele pentru umeri sunt reglabile.

Material: 100% poliester

Dimensiuni: 45 cm/24 cm/15 cm

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana. Angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai, imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia.

Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike. Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai.

Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului. Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea  firmei.