Rucsac NIKE – BA6032 010

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

SKU: BA6032 010 Categorii: , Brand:

Descriere

Rucsac ORIGINAL NIKE – BA6032 010

blank

Rucsac ORIGINAL NIKE este realizat din materiale ultra-rezistente.Rucsacul dispune de un compartiment principal foarte spatios. In interior nu detine buzunare. In partea din fata dispune de un buzunar de mici dimensiuni cu fermoar. In lateral dispune de un buzunar plasa.Aceasta poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Volumul rucsacului este de 20 de litri.

Material: 100% poliester

Culoare:  Negru

Despre Brandul Nike

Nike este o companie si un brand inovator. Compania a fost fondata in anul 1964 si a fost una dintre primele companii care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti. In 1964, fostul alergator al Universitatii din Oregon, Phil Knight și fostul său antrenor Bill Bowerman, au fondat compania. Toate astea în scopul de a ajuta comunitatea de atleti in a avea acces la cele mai bune modele pantofi sport. Ei au numit aceasta companie Blue Ribbon Sports (BRS), compania in curs de formare a început ca un distribuitor pentru Onitsuka Tiger. Se pare că Bowerman a vândut cele mai multe perechi de pantofi din portbagajul masinii sale.

In anul 1972 marca Nike a fost lansata dupa numele zeitei inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti. Sigla marcii Nike numita “swoosh” reprezinta chiar aripa zeitei, fiind creata de Caroline Davidson. Anii ’80 și ’90 au generat profituri ce mai mari cand Nike a început să-și asume apariția articolelor cu imprimeu “Juggernaut Advertising Age “. In 1996 Nike este comerciantul Anului , invocând ” aripa omniprezenta … a fost mai mult recunoscută și râvnita de consumatori decât orice brand”. În același an veniturile Nike au fost de o suma uimitore 6740000000 $. Asteptanduse la 8 miliarde dolari in vanzari in anul 1997, Nike a vizat 12 miliarde $ de vanzari de anul 2000.

Puțini pot pune la îndoială hegemonia financiare Nike. Dar aproape 7 miliarde $ în venituri imploră în mod clar problema. Dorintele de a atinge profesionalismul si topul modei sport, aparent paradoxal se ciocnesc în inimile și mințile consumatorilor. Si fac din Nike zelul neînduplecat pentru pantofi și îmbrăcăminte. În plus, activitatea brandului Nike este promovata de sportivi de nivel înalt. Produsele Nike fac apel la nenumarate vârste și categorii diferit  de consumatori.