SAPCA NIKE NSW AIR PRO CAP – AV6721 451

109.00 lei

CHELTUIELI DE EXPEDIERE :

17 Ron – FAN Courier

Comenzi mai mari de 300 ron transport gratis.

În stoc

Qty:

Descriere

SAPCA ORIGINALA NIKE NSW AIR PRO CAP – AV6721 451

SAPCA ORIGINALA NIKE NSW AIR PRO CAP - AV6721 451

Sapca Originala Nike NSW AIR PRO CAP  este model nou de accesoriu unisex. Designul modern face din acest model unul potrivit pentru plimbarile zilnice. Conceputa cu tehnologii de ultima ora pentru confort excelenta, sapca Nike oferita de AA SPORT are protectie impotriva radiatiilor ultraviolete. Este construita din sase panouri, detine cozorocul plat. Logo-ul Nike Air este brodat in partea din fata, iar mecanismul de ajustare a marimii este clasic, usor de folosit.

Extrem de confortabila Sapca Nike este potrivita atat pentru antrenamente cat si pentru plimbarile zilnice. Materialul din care este confectionata este de 100% bumbac.

Material: 100% bumbac

Culoare: Albastru, Alb.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana. Angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai. Astfel imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike.

Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului.

Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea  firmei.

Informații suplimentare

Culoare
Activitate

Material
0

Your Cart