ADIDASI TOMMY HILFIGER CORPORATE MATERIAL MIX CUPSOLE – FM0FM02398 990

ADIDASI ORIGINALI TOMMY HILFIGER CORPORATE MATERIAL MIX CUPSOLE – FM0FM02398 990

ADIDASI ORIGINALI TOMMY HILFIGER CORPORATE MATERIAL MIX CUPSOLE - FM0FM02398 990

Adidasi Tommy Hilfiger Corporate Material Mix Cupsole sunt model nou de incaltaminte sport de strada pentru barbati. Designul clasic, simplist, asorteaza perfect modelul tinutelor smart-casual. Materialele de cea mai buna calitate ofera confort excelent si implicit rezistenta indelungata la uzura. Adidasi Originali Tommy Hilfiger Corporate Material Mix Cupsole pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AASPORT.

Partea superioara este confectionata din material de piele de cea mai buna calitate, fiind conturata cu material de piele intoarsa. Astfel oferind atat sprijin total cat si stabiliate piciorului in pantof. Interioarul este captusit cu material textil pentru respiranilitate. Talpa intermediara este materializata din spuma solida pentru a oferi o amortizare exceptionala. Partea exterioara a talpii este realizata din cauciuc rezistent, oferind o tractiune excelenta. Deasemenea talpa asigura o aderenta excelenta pe diferite suprafete de teren.

Material interior: textil

Material exterior: piele, piele intoarsa

Material talpa: spuma EVA, cauciuc

Culoare: Negru, Alb, Rosu.

Despre Brandul Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri din lume. Este recunoscut pe plan internațional pentru a celebra esenta a stilului clasic rece american. Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera un stil premium, de calitate si valoare pentru consumatori la nivel mondial. Sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim, cu o gama larga de colectii: Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, barbateasca, femei si copii, sport, denim, accesorii, si incaltaminte. Tommy Hilfiger Corporation a iesit public în 1992.

Dupa licentierea Pepe Jeans Statele Unite ale Americii în 1995 , în 1996, Tommy Hilfiger Inc a inceput sa distribuie imbracaminte pentru femei. Pana la sfarsitul anului urmator Hilfiger a deschis primul sau magazin in Beverly Hills, care a fost urmat de un magazin la Londra, în 1998. Compania a lansat linia sa de pat și de baie in 1998. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana și mobilier.

Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designer principal al companiei și asigura conducereasi directia pentru procesul de proiectare.Tommy Hilfiger, care a fost achizitionata de Corp. PVH în 2010, a devenit companie de imbracaminte la nivel mondial, companie de vanzare cu amanuntul, avand cu mai mult de 17.000 de asociati in intreaga lume. Cu sprijinul recunoasterii puternice la nivel mondial al consumatorilor, Tommy Hilfiger a construit o vasta retea de distributie in peste 90 de tari. Deasemenea in mai mult de 1.400 de magazine de vanzare cu amanuntul in intreaga America de Nord, Europa, America Latina și regiunea Asia-Pacific. Vanzarile globale si vanzare cu amanuntul a brand-ului Tommy Hilfiger au fost in SUA de 6,7 miliarde $ in 2014.