ADIDASI TOMMY HILFIGER ESSENTIAL FLAG DETAIL – FM0FM02202 403

ADIDASI ORIGINALI TOMMY HILFIGER ESSENTIAL FLAG DETAIL – FM0FM02202 403

ADIDASI ORIGINALI TOMMY HILFIGER ESSENTIAL FLAG DETAIL - FM0FM02202 403

Adidasi Originali Tommy Hilfiger Essential Flag Detail sunt model nou de incaltaminte sport de strada pentru barbati. Designul lejer cu accente clasice permite asortarea la tinutele de strada. In acelasi timp materialele de calitate superioara asigura confort excelent. Adidasi Originali  Tommy Hilfifger Essential Flag Detail pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Partea exterioara este realizata din material textil ochiuri de plasa pentru respirabilitate. Aceasta special pentru a oferi un confort termic sporit, stabilitate piciorului in pantof  si implicit durabilitate. Captuseala interioara din material textil moale garanteaza o mobilitate naturala.

Talpa este realizata din material de cauciuc vulcanizat. Aceasta asigura amortizare excelenta si confort total. Deasemenea este special conceputa pentru o rezistenta indelungata la uzura, flexibilitate si aderenta pe diferite suprafete de teren.

Material interior: textil

Material exterior: textil

Material talpa: cauciuc vulcanizat

Culoare: Albastru, Alb, Rosu.

Despre Brandul Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri din lume si este recunoscut pe plan internațional pentru a celebra esenta a stilului clasic rece american. Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera un stil premium, de calitate si valoare pentru consumatori la nivel mondial sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim, cu o gama larga de colectii, inclusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, barbateasca, femei si copii, sport, denim, accesorii, si incaltaminte. Tommy Hilfiger Corporation a iesit public în 1992.

Dupa licentierea Pepe Jeans Statele Unite ale Americii în 1995 , în 1996, Tommy Hilfiger Inc a inceput sa distribuie imbracaminte pentru femei . Pana la sfarsitul anului urmator Hilfiger a deschis primul sau magazin in Beverly Hills, care a fost urmat de un magazin la Londra, în 1998. Compania a lansat linia sa de pat și de baie in 1998. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana și mobilier.

Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designer principal al companiei și asigura conducereasi directia pentru procesul de proiectare.Tommy Hilfiger, care a fost achizitionata de Corp. PVH în 2010, a devenit companie de imbracaminte la nivel mondial, companie de vanzare cu amanuntul, avand cu mai mult de 17.000 de asociati in intreaga lume. Cu sprijinul recunoasterii puternice la nivel mondial al consumatorilor, Tommy Hilfiger a construit o vasta retea de distributie in peste 90 de tari si mai mult de 1.400 de magazine de vanzare cu amanuntul in intreaga America de Nord, Europa, America Latina și regiunea Asia-Pacific.