BLUZA ADIDAS ESS 3S FZ FT – S98788

BLUZA ORIGINALA ADIDAS ESS 3S FZ FT – S98788

BLUZA ORIGINALA ADIDAS ESS 3S FZ FT - S98788

Bluza Originala Adidas ESS 3S FZ FT este model nou de imbracaminte sport de sala pentru barbati. Aceasta face parte din gama de produse Adidas Performance. Designul este modern, realizat cu un croi RegularFit pentru o fixare perfecta. Ca element de design are aplicat pe maneca numele de marca supradimensional. Ideala pentru activitatile zilnice dar si pentru cele din sala de sport, bluza Adidas ofera confort excelent. Aceasta este realizata cu gluga prevazuta cu snur, fermoar frontal si buzunare laterale practice. Manecile dispun de mansete late si striate, iar in talie se gaseste o bata lata striata pentru o potrivire exceptionala.

Materialul este de cea mai buna calitate realizat prin combinatie de poliester cu bumbac. Materialul moale si placut la atingere garanteaza o mobilitate naturala. Bluza Originala Adidas ESS LIN FZ FT poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material: 70% bumbac, 30% poliester

Culoare: Gri, Negru.

 

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes, Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.  De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti, adunand informatii despre cum ar trebiu sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren. In timp realizand modele care sa poarte numele campionilor.

Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume. Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci cand calculatoarele nu erau in voga, Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath. Acesta esra incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor, revolutionand lumea sportului la nivel mondial.

Povestea continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea. Obtinand astfel incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.

 

 

Previous Post

BLUZA ADIDAS M SID LGO FZ FT - DM2804

Next Post

PANTALONI ADIDAS ESS 3S PNT FT - BK7448

Produse Asemănătoare

0

Your Cart