BLUZA ADIDAS FSH L TT – CE3727

BLUZA ORIGINALA ADIDAS FSH L TT – CE3727

BLUZA ORIGINALA ADIDAS FSH L TT - CE3727

Bluza Originala Adidas FSH L TT este model nou de imbracaminte sport pentru femei. Confortul si accentele de stil surprinzatoare se imbina in noul model de bluza pentru femei, realizata cu un design modern, inovator. Detine culoare negru si imprimeu spectaculos. Aceasta poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Bluza Originala Adidas FSH L TT este o creatie impresionanta, ce ofera un look modern senzational. Este conceputa cu guler scurt, sistem de inchidere prevazut cu fermoar, mansete late la maneci si betelie lata in talie pentru o fixare excelenta. Bluza Adidas oferita de AA SPORT, detine buzunare laterale practice securizate cu fermoar. Materialul din care este confectionata bluza Adidas, este de cea mai buna calitate, asigurand confort, respirabilitate si o mobilitate naturala.

Material: 100% poliester

Culoare: Negru

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

TRENING NIKE B NSW TRACK SUIT BF CORE JR - 939626 092

Next Post

PANTALONI FITNESS ADIDAS FSH L TT - CE3713

Produse Asemănătoare

0

Your Cart