Adidas Originals . Adidas Neo . Adidasi Originali Adidas ®. Adidasi de Dama ®. Adidasi Originali de Barbati Adidas ®. Adidasi de Copii Adidas ®. Alegeti Adidasi Originali marca Adidas ®! Pantofi sport originali Adidas. Incaltaminte sport originala Adidas.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Iubitori ai sportului si nu numai au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii.

Aparitia firmei

aceasta are o istorie foarte interesanta si neobisnuita. Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler), cunoscuta astazi sub numele de Adidas ca fiind una dintre cele mai mari companii producatoare de articole sportive, cautate de sportivi din intreaga lume si nu numai. In 1970 incaltamintea, imbracamintea cat si accesoriile au văzut prima data ” Logo trifoi „.

Renumitul brand a încorporat trifoi-ul ca un mijloc pentru ca oamenii să faca diserenta usor dintre imitație si articolele originale. In anul 1954 echipa de fotbal Germana a castigat cupa mondiala in fata echipei de neinvins a Ungariei, avand ca echipament ghetele usoare cu crampoane gandite de Adi. În anii 1980 , marca Adidas sa implicat în cultivarea mai largă și celebrarea sport, astfel ca Horst Dassler a fondat ” Sport International , Cultura si Timp liber „.

Adidas Tehnologii

Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci cand calculatoarele nu erau in voga, Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath. Acesta era incorporat in pantof pentru a oferi statistici sportivilor despre performantele lor, revolutionand lumea sportului la nivel mondial. Poveste continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea. Obtinand astfel incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura

Anul 2000 a văzut o revenire la stilul anterior de îmbrăcăminte, atunci când primele magazine Adidas Originals au deschis porțile în America de Sud și Coreea de Sud. De-a lungul anilor Adi s-a informat direct de la sportivi despre ce ar trebui schimbat sau ce ar trebui adaugat pentru a crea pantofi sport pentru barbati, femei si copii, cat mai comoda si eficienta. Sprijinind nevoile fiecarui jucator, castigand increderea sportivilor prin crearea de adidasi originali personalizati, lucru ce nu s-a schimbat pana astazi.

În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.  Fiind in contact permanent cu sportivii, binecunoscutul brandul creaza in continuare cele mai bune si de succes echipamente sportive, avand strategii unice.

0

Your Cart