Jordan by Nike, Air Jordan, Nike Jordan, Adidasi Baschet, Adidasi Air Jordan, Adidasi Jordan Barbati, Adidasi Jordan Baschet

Despre Brandul Air Jordan 

Air Jordan este o marca de pantofi sport de baschet si haine atletice produse de Nike. A fost creat pentru fostul profesionist de baschet Michael Jordan. Pantofii originali AJ1 au fost lansati exclusiv pentru Iordania la inceputul anului. Pantofii au fost proiectați pentru Nike de Peter Moore, Tinker Hatfield și Bruce Kilgore.

Daca inainte de aparitia francizei AJ incaltamintea sport pentru baschet era alba, inca de la lansarea primului model AJ1 a avut loc nasterea industriei de colorare a adidasilor. De la sosirea lui Michael si lansarea francizei, atat jocul, cat si industria a fost complet transformate. In total au fost lansate 32 de modele AJ, iar la fiecare model variatii si culori diferite.

Adidasii AJ de astazi continua sa se bazeze pe bogata istorie a francizei inovatoare, design si performanta fara compromisuri. Inspirat de cel mai mare jucător de a juca vreodata, franciza continuă sa conduca si sa modeleze industria incaltamintei atletice in viitor.

0

Your Cart