Carrera

Carrera

Adidasi Originali Carrera. Adidasi Carrera pentru Barbati. Adidasi Carrera pentru Femei. Adidasi Carrera pentru Copii. Comanda acum Adidasi Carrera la cele mai bune preturi

 

Despre Brandul Carrera

Brandul a fost fondat in anul 1956 de catre Wilhem Anger, in Austria sub numele de “Optyl International”, producand modele speciale de ochelari si masti de schi. Ideaa ingenioasa a aparut in urma cursei de masini Carrera Panamericana, care a durat sase zile si a traversat Mexicul,

Inspirat si pasionat in a accentua progresul si inovatia, marca comerciala mai sus mentionata produce de la ochelari de soare pana la articole sportive si casti de inalta calitate. In anul 1974 compania este redenumita “Carrera International”, sediul fiind stabilit in Traun, Austria. Pentru a crea colectia de ochelari de soare Porsche Design a colaborat cu designerul de automobile Ferdinand Alexander.

In anul 1996 compania este achizitionata de grupul Safilo, stabilindu-si sediul in Padova, Italia. Avand o garantie de mai bine de jumatate de secol, conducatorii brandului dovedesc ca “nu exista nicio rasplata in viata fara asumarea unui risc”. Angajat in a imbunatati in continuare calitatea produselor sale, renumitul brand Italian, impinge constant limitele cand vine vorba despre dezvoltare si cercetari tehnologice. De-a lungul anilor brandul renumit a ramas implicat activ in lumea sporturilor si a jucat un rol important in lumea fashion. Astfel a obtinut un succes rasunator, fiind in permanenta in ton cu moda si orientat spre functionalitate si inteligenta.

Cele mai cunoscute modele sunt Carrera Champion si Safari, lansate in anul 2008. Acestea fiind si cel mai bine vandute produse ale brandului. Brandul producator de adidasi, imbracaminte si articole atat sportive cat si casual, si-a pastrat echilibrul intre stil si mostenire. Lansand produse indraznete dar si produse cu design clasic, acest brand renumit are cate ceva pentru fiecare dintre cei care cauta produse cu design ce nu paleste nici o secunda in fata trecerii timpului, ramanand authentic si desavarsit.

Se arată toate cele 4 rezultate

Se arată toate cele 4 rezultate