Adidasi Originali Converse. Adidasi Converse Barbati. Adidasi Femei Converse. Adidasi Originali pentru copii Converse. Comanda acum Adidasi Converse Originali la cele mai bune preturi. Tenisi Originali Converse.

Despre Brandul Converse

1908 a fost anul lansarii pe piata a brandului, cand Marquis M. producea galosi din cauciuc, compania numindu-se Converse Rubber Company. In scurt timp directorul general Marquis a extins compania, ca in 1910 sa produca peste 4000 de perechi zilnic. Inregistrand success continuu, in 1917 inregistreaza incasari record cu noul produs All Star. Acesta este realizat cu talpa de cauciuc si partea superioara din panza, revolutionand lumea baschetului.

Dupa ce pantofii sport pentru baschet au facut inconjurul lumii, succesul All Star a sporit in 1921 cand au fost promovati de jucatorul Chuck Taylor. Acesta fiind primul jucator sponsorizat de renumitul brand. In 1933 compania a fost achizitionata de familia Stone. Pret de 39 de ani Stone a extins compania si productia, ducand brandul pe culmile cele mai inalte ale succesului. Dinastia Stone s-a terminat in 1972 cand firma a fost cumparata de Eltra Corporation. Aceasta din urma continuand sa inregistreze vanzari record si sa extinda productia prin echipamente sportive pe langa pantofii sport cu talpa din cauciuc.

Cu toate ca a schimbat mai multi investitori, intre 1987 și 1988, afacerea a crescut cu mai mult de 60 la suta . O singura forta motrice din spatele acestei creșteri a fost construirea operațiunilor directe ale companiei din Europa, Asia, și locații din America de Nord. In plus fata de distribuitori autorizati in mai mult de 90 de tari din intreaga lume. In anul 1990 a investit pentru promovarea noilor produse de incaltaminte si imbracaminte marca Magic Johnson.

La mai bine de 100 de ani de la lansarea pe piata a produselor din cauciuc, brandul s-a mentinut pe podiumul celor mai cautate modele de incaltaminte pentru baschet si nu numai.  Articolele sunt promovate de la sportivi la cantareti renumiti, introducand si in stilul de strada acest legendar brand.

0

Your Cart