Adidasi Originali Le Coq Sportif. Adidasi Le Coq Sportif pentru Barbati. Adidasi Le Coq Sportif Femei si Copii. Comanda acum Adidasi Le Coq Sportif la cele mai mici preturi. Adidasi Le Coq Sportif Originali. Pantofi Sport Le Coq Sportif Originali.

Despre Brandul Le Coq Sportif

Le Coq Sportif este o companie franceza ce produce si comercializeaza articole sportive, cum ar fii pantofi sport, imbracaminte sport si casual. Fondata in anul 1882 de catre Emile Camuset, in 1948 au fost lansate primele articole avand cocosul ca logo. Numele brandului vine de la cocosul Galic, un simbol national al Frantei. Compania are oferte de sponsorizare cu mai multe cluburi de fotbal, mai ales Everton FC. Compania sponsorizează de asemenea, Quick Step Innergetic și Team Milram echipele de ciclism.

Le Coq Sportif este renumit în Japonia și Coreea și a angajat designeri locali pentru a finaliza și a se adapta la colectarea globală pentru piața locală. Ei au semnat unele parteneriate pentru a elibera modele speciale de adidasi originali. Au lansat de asemenea, o linie de pantofi sport in colabrare cu designerul Kamishima Chinami. Parteneriatul cu Coreea a fost făcut cu producătorul auto Peugeot a crea un pantof numit “Peugeot 207cc”. Pantofii au fost retrasi în 2009 pentru ca aveau un defect, în cazul în care materialul a fost expus la apă cusăturile pantofilor se surpau. Acest lucru, a dus la pierderea a catorva milioane din venituri.

În 2012, compania revine la ciclism profesionist, și fabrica tricouri pentru Tour de France în cadrul unui nou contract pe cinci ani cu Organizația Amaury Sport. Renumitul brand a început furnizarea Tour de France în 1951. Compania franceza prducatoare de imbracaminte si incaltaminte sport, este furnizorul oficial de uniformă al numeroaselor cluburi avand diferite activitati sportive. Cunoscuta in lumea intreaga, reprezinta o companie importanta si cautata pentru calitatea produselor si designul modern.

0

Your Cart