Adidasi New Balance Modele noi disponibile Online. Adidasi Originali New Balance. Adidasi Originali New Balance Barbati. Adidasi Originali New Balance Dama. Pantofi Sport New Balance. Incaltaminte Sport Originala New Balance. Comanda acum adidasi New Balance la cele mai bune preturi.

 

Despre Brandul New Balance

 

New Balance Athletic, produce pantofi de antrenament , drumeții , tenis , baschet , și pantofi de cross, oferind încălțăminte în o gamă largă de dimensiuni de lățime . Spre deosebire de concurenții săi mai mari fabrica aproape toate modelele de încălțăminte în Statele Unite ale Americii, iar marfa este vanduta  peste hotare. În plus față de liniile de încălțăminte, produce, de asemenea, o varietate de îmbrăcăminte sport.

Compania a fost fondată în 1906 în Belmont, Massachusetts, în conditiile în care compania a început activitatea ca New Balance Arch Company. Inițial, aceasta a fabricat încălțăminte ortopedică si suport pentru arcuri. Pentru o mare parte a secolului 20, a continuat să se concentreze pe acest lucru, orientata spre nisa ingusta a liniei de afaceri. Rareori isi extindea gama, dar nu se deplasa dincolo de granițele statului său natal. Ca și creșterea sa fizică, creșterea financiară a companiei a avut loc într-un ritm la fel de bine grapis, inaintand aproape imperceptibil dea lungul deceniilor.

Realizari

Despre singura realizare notabilă în prima jumătate de secol de existență a companiei,  a fost înființarea unei reputatii solide. Un renume de pantofi de calitate, de specialitate și susținută de zeci de ani de consecventa si măiestrie. În acest timp, New Balance a crescut cu nerăbdare să devină a patra cea mai mare companie de pantofi sport. În martie 1999, compania a lansat o noua campanie de marketing pentru linia lor de pantofi sport pentru copii pe Nickelodeon. În toamna anului 2000 New Balance părea gata pentru a atinge un oarecare succes cu o nouă linie de îmbrăcăminte. Piața pentru îmbrăcăminte a fost universal moale. In 2001 o divizie nou creată, Aravon, specializata în producția de încălțăminte ortopedică, produs disponibil în primăvara anului 2002.

Ca parte a eforturilor de extindere, CEO Davis a semnat mai multe acorduri de acordare a licentelor pentru logo-ul New Balance. Davis a urmat cursul pe care a construit societatea, subliniind calitatea și proiectarea de noi pantofi. Până în 2003, compania a fost clasata pe locul trei în rândul producătorilor de încălțăminte de sport. Astfel capturand o cota de 11 la suta din piata. În februarie 2004 a achiziționat producători de echipamente de lacrosse Warrior și a devenit un sponsor al lacrosse liga majora în Statele Unite ale Americii.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

0

Your Cart