Adidasi Originali Nike. Adidasi originali Nike pentru Barbati. Adidasi originali Nike pentru femei. Adidasi originali Nike pentru copii. Pantofi sport originali Nike. Adidasi Nike originali la cele mai mici preturi. Adidasi Nike Air Max. Adidasi Nike Air Force. Cele mai noi modele de pantofi sport Nike la cele mai mici preturi.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinationala Americana, angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai, imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentul sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei.

Cu pasi mici firma a crescut in vanzari, debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand compania a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan. Astfel a crescut in popularitate odata cu rezultatele jucatorului. Ulterior s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia brandului cu debutantul golfer Tiger Woods. Lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistreaza un alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea firmei.

Asteptanduse la 8 miliarde dolari in vanzari in anul 1997, compania a vizat 12 miliarde $ de vanzari de anul 2000. Puțini pot pune la îndoială hegemonia financiara a acestei companii. Dar aproape 7 miliarde $ în venituri imploră în mod clar problema. Dorintele de a atinge profesionalismul si topul modei sport, aparent paradoxal se ciocnesc în inimile și mințile consumatorilor. Aceste dorinte fac din Nike zelul neînduplecat pentru pantofi și îmbrăcăminte sport. În plus, activitatea brandului este promovata de sportivi de nivel înalt. Produsele conectionate cu profesionalism fac apel la nenumarate vârste și categorii diferite  de consumatori.

0

Your Cart