Pantofi Sport Originali Pepe Jeans. Tenisi Originali Pepe Jeans. Incaltaminte Sport Originala Pepe Jeans. Adidasi Originali. Adidasi Barbati.

 

Despre Brandul Pepe Jeans London

Pepe Jeans este binecunoscutul brand de blugi care a fost lansat in India, in 1989. Brandul este in prezent lider pe piata in segmentul de imbracaminte casual si blugi premium, se bucura de o cota de piata de mai mult de 25 la suta. Brand-ul de azi are prezenta in mai mult de 80 de tari din intreaga lume. Pepe Jeans a fost initial doar o mica piata aflata pe drumul Portobello situat in vestul Londrei. Brand-ul a fost numit Pepe, pentru ca a fost un cuvant scurt, care poate fi scris fara prea mari probleme. Supermodelul Kate Moss a avut prima campanie de publicitate pentru brandul Pepe Jeans. Brand-ul a fost configurat de catre trei frați în 1973.

Fabricarea de blugi se face in totalitate de renumitul brand, procedeul include amestecarea de bumbac și transformarea acestuia intr-o tesatura de fibre, procesul numindu-se Carding. Firul tesaturii este apoi făcut mai puternic prin rotire. Solutiile unice de fabricatie pentru imbracaminte si incaltaminte, numite Styleman sunt folosite des. Acesta detine colectia utilitara care cuprinde imbracaminte la moda cu elemente de tinuta militara. Ele pot varia in culori de la verde, kaki, gri, avand și alte caracteristici, cum ar fi multiple buzunare si siluete lejere. Aceasta moda persista si in prezent. Gazda a mai multor spectacole de moda si campanii publicitare, semneaza contracte de publicitate cu modele celebre și personalitati sportive. Brandul a prezentat expozitii de arta in Portobello Road, Londra, locul in care a luat nastere, prezentand lucrarile artistilor locali precum și cele internaționale.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

0

Your Cart