Adidasi Originali Puma. Adidasi Originali Puma pentru Barbati. Adidasi Originali Puma pentru Femei. Adidasi Originali Puma pentru Copii. Cele mai competitive preturi la adidasi Puma Originali. Pantofi sport originali Puma.

Despre Brandul Puma

Originile pentru Puma, una dintre cele mai importante companii de încălțăminte sport, îmbrăcăminte și accesorii din lume, au început în 1924. Atunci Rudolph Dassler, fondatorul brandului, a început o companie de producție cu fratele său Adolf. Afacerea de familie producea inițial papuci de casă și pantofi de toata ziua. Vazand nevoia de pantofi sport de pe piață, si in ciuda crizei economice de la sfârșitul anilor ’20, afacerea lor a decolat. Astfel incat, în timpul Jocurilor Olimpice din 1928 au atras atenția națională, când jumătate dintre sportivii participanti purtau pantofi Dassler.

Afacerea Dassler a continuat să crească în anii ’30. A ajuns la proportii epice când Jessie Owens a câștigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice din 1936 în timp ce purta pantofi Dassler. Totul mergea perfect pentru frații Dassler până în 1948, când o dispută de familie a împărțit frații și compania în două. Rudolph a început Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler (cunoscut în prezent ca Puma), și Adolf a fondat Adidas (derivat de la porecla lui ” Adi ” și primele trei litere ale numelui său trecut ” Das “).

Performante

Brandul a continuat să prospere sub îndrumarea lui Rudolph. De-a lungul anilor a fost primul care a introdus multe noi inovații de încălțăminte, inclusiv tălpi vulcanizate pe ghete de fotbal. Talpa cu o formă unică pe pantofi sport pentru a spori mișcare naturală, pantofi sport cu o curea Velcro si sistemul Puma Disc, care înlocuiește dantele cu o serie de fire. După stingerea lui Rudolph in 1974, fiul său, Armin a fost numit CEO. In 1986 brandul promoveaza.

Astăzi, compania are o colectie impresionanta si versatila de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport. Ei au colaborat cu designeri de top, printre care Alexander McQueen și Hussein Chalayan. Colecția motorsports include adidași cobranduiti cu lideri din industrie Ferrari și Ducati. Cel mai rapid om de pe planetă, Usain Bolt, susține cea mai recenta si inovatoare tehnologie, tehnologia Faas. Renumitul brand continuă să evolueze și să diversifice colectia.

0

Your Cart