Adidasi Tommy Hilfiger® Originali. Adidasi Tommy Hilfiger® Dama Originali. Tenisi Tommy Hilfiger®. Tommy Hilfiger® Online Originali. Adidasi Tommy Hilfiger Originali la cele mai bune preturi.

 

Despre Brandul Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri din lume. Este recunoscut pe plan internațional pentru a celebra esenta a stilului clasic rece american. Fondata in 1985, ofera un stil premium, de calitate si valoare pentru consumatori la nivel mondial sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim. Cu o gama larga de colectii, inclusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, barbateasca, femei si copii, sport, denim, accesorii, si incaltaminte. Corporatia a iesit public în 1992. Dupa licentierea Pepe Jeans Statele Unite ale Americii în 1995 , în 1996, Tommy Hilfiger Inc a inceput sa distribuie imbracaminte pentru femei .

Pana la sfarsitul anului 1997 brandul a deschis primul sau magazin in Beverly Hills, care a fost urmat de un magazin la Londra, în 1998. Compania a lansat linia sa de pat și de baie in 1998. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana și mobilier. Fondatorul brandului ramane designer principal al companiei și asigura conducerea si directia pentru procesul de proiectare. Compania care a fost achizitionata de Corp. PVH în 2010, a devenit companie de imbracaminte la nivel mondial, companie de vanzare cu amanuntul. Astfel a ajuns sa detina cu mai mult de 17.000 de asociati in intreaga lume.

Cu sprijinul recunoasterii puternice la nivel mondial al consumatorilor, brandul a construit o vasta retea de distributie in peste 90 de tari. Si mai mult de 1.400 de magazine de vanzare cu amanuntul in intreaga America de Nord, Europa, America Latina și regiunea Asia-Pacific. Vanzarile globale si vanzare cu amanuntul a brand-ului au fost in SUA de 6,7 miliarde $ in 2014.

 

0

Your Cart