vans, adidasi ieftini, adidasi online, adidasi vans, adidasi barbati, adidasi copii ,adidasi dama ,adidasi vans online, adidasi vans originali, incaltaminte de vanzare, incaltaminte sport, vans online, vans original

VANS

Paul Van Doren a caștigat experienta in fabricarea pantofilor pe Coasta de Est la inceputul anilor 1960. Pana la 1965, Van Doren a dezvoltat ideea de a porni propria companie. Dar, in loc sa vanda produsele catre comerciantii cu amanuntul, Van Doren a decis sa vanda pantofii fabricati de el în mod direct către public. Van Doren, impreuna cu partenerii Serge D’Elia, un investitor cu sediul în Japonia, și Lee Gordy. Care a avut, de asemenea, experienta in confectionarea pantofilor. Astfel s-au mutat în sudul Californiei, punand bazele unei noi fabrici, deschizand primul magazin de vânzare cu amănuntul de 400 de metri patrati in Anaheim in Martie 1966.

Compania a fost incorporata ca Van Doren Rubber Company, iar pantofii Van Doren a ajuns sa fie cunoscuti doar ca Vans. Mai târziu, fratele mai mic al lui Van Doren, James Van Doren, s-a alaturat companiei. Paul Van Doren și D’Elia deținea majoritatea societății. Pe parcursul anului urmator, compania a deschis un nou magazin de vanzare cu amanuntul, aproape in fiecare saptamana. Plangeri asupra designului talpi de cauciuc ale companiei, care prezenta un model cu design ca de diamant. Astfel a dus la adăugarea unor linii verticale în zona bilei. Noul design a fost brevetat ca talpa waffle Vans.

Un nou tip de client a amplificat averea companiei la începutul anilor 1970. Nebunia skateboarding, un rod al culturii de surfing din California, a oferit o oportunitate pentru Van Doren de a dovedi flexibilitatea. Atunci cand skateboarderi au inceput sa solicite noi culori si modele. Compania a raspuns prin crearea gamei Era. Un pantof roșu și albastru proiectat pentru skateboarderi profesionali. Mult mai multe combinații de culori și modele au fost adăugate în 1970.

Nou stil

Un nou stil, prin alunecare, a fost introdus în 1979, și a devenit furia din sudul Californiei. În 1976, dreptul de proprietate al companiei a fost egalat printre cei patru parteneri originali, iar James Van Doren a preluat controlul direct al companiei. De-a lungul anilor Vans a creat modele pe placul clientilor, crescand si extinzandu-se remarcabil. In 1997, Vans a facut un pas indraznet spre diversificare, introducand o linie de imbracaminte pentru barbati tineri.

In timp ce vanzarile liniei de imbracaminte Vans au fost initial imateriala, au primit un impuls major în 1999. Atunci când compania si-a unit forțele cu Pacific Sunwear pentru a forma VanPac, cu scopul de a deveni numele dominant in imbracaminte de skateboarding în Statele Unite ale Americii. Casatoria numelui Vans si a retelei de vanzare cu amanuntul extinse din Pacific Sunwear sa dovedit a fi unul intimplator pentru ambele companii. Iar noua companie a avut in curand posibilitatea de a concura pentru cota de piata cu astfel de marci stabilite, ca și Rusty Quiksilver.

Afișez toate cele 4 rezultate