Adidasi Originali Adidas, Nike, Puma, Carrera, Converse, Le Coq Sportif, Reebok. Adidasi Originali Barbati. Adidasi Originali Dama. Adidasi Originali Copii. Incaltaminte Sport Originala. Pantofi sport originali.

 

AA SPORT ofera o gama larga de incaltaminte sport atat pentru femei si copii, cat si pentru barbati, la cele mai avantajoase preturi. Pantofii sport oferiti sunt fabricati de branduri de top, precum Adidas, Nike, Puma, Converse, Le Coq Sportif, New Balance, Reebok, din materiale de cea mai buna calitate. Aici gasiti adidasi originali creati special pentru a da randament in diferite sporturi, si implicit pe diferite suprafete de teren. Modelele de adidasi aparute in ultimul timp ofera tehnologii inovatoare si design atat modern cat si retro. Acestea sunt create special pentru a spori confortul piciorului indiferent de tipul de activitate sportiva practicat. Ca exempul am ales cea mai cunoscuta tehnologie in lumea atletismului, Nike Air Max. Scopul tehnoloigei este sa permita piciorului sa simta mult mai subtil impactul si fortele implicate in timpul alergarii, permitand ajustari fine.

Istoria pantofilor sport

Cei mai vechi pantofi sport au fost creati la sfarsitul secolului 19 de JW Foster&Sons, mai tarziu cunoscuti sub numele de Reebok. Adidasii erau confectionati din piele cu piroane si metale pe talpi. In 1892 in Statele Unite ale Americii de Humphrey O’Sullivan,a crea pantofi sport cu talpa de cauciuc bazanduse pe tehnologia lui Charles Goodyear. Acesti pantofi au devenit cunoscuti sub numele de „adidasi”. In 1964, fondatorul Nike, Phil Knight si Bill Bowerman au lansat mai multe imbunatatiri pentru pantofii de alergare. Acestia detineau talpa de cauciuc vafe, fete permeabile din nailon, si amortizare in talpa intermediara si calcai.

In 1970 expertiza medicilor podiatrici a devenit importanta in designul pantofilor atletici. Aceasta expertiza a dus la implementarea de caracteristici noi de design bazate pe modul piciorului de a reactiona la actiuni specifice, cum ar fi alergare, sarituri sau miscarea laterala. Adidasii pentru femei au fost realizati pentru diferentele fiziologice specifice. Pantofii specifici baschetului au fost elaborati de Chuck Taylor, cunoscuti sub numele de Chuck Taylor All-Stars. In 1969, Taylor a inaugurat Naismith Memorial Basketball Hall of Fame in semn de recunoastere a acestei evolutii. Ulterior alti producatori de pantofi sport cum ar fi, Nike, Adidas, Reebok si altii, au inceput sa imite acest nou stil.

De la sfarsitul secolului 20 si inceputul secolului 21 multi producatori de pantofi sport moderni au realizat incaltminte care sa imite experienta alergatului in picioarele goale. Prin materiale usore si tehnologii ultramoderne, pantofii sport mentin o flexibilitate optima si mersul natural. De asemenea oferind un anumit grad de protectie. Denumiti pantofi minimalisti, scopul lor este sa permita picioarelor sa simta cat mai subtil impactul si fortele implicate in timpul alergarii.

0

Your Cart