Tricouri

Tricouri Originale Adidas, Nike, Puma. Tricou Barbati Original. Tricouri de Firma. Tricou Original Adidas. Tricou Original Nike. Tricou Original Puma.

 

Tricouri Originale Barbati

Daca de la sfarsitul secolului al 19-lea tricourile erau realizate din material de bumbac sau de lana in mod obinuit de culoare alba, astazi sunt numeroase modele in culori diferite, cu desene sau mesaje. Pe atunci tricoul era un articol de imbracaminte ce se folosea doar in sport, dar in ultimele decade prin moda americana, acesta a devenit un articol de vara purtat la tinute casual.

AA SPORT va ofera o gama larga de tricouri pentru barbati, atat pentru diferite activitati sportive cat si pentru plimbarile zilnice. Acestea poarta semnaturile celor mai renumite branduri, Nike, Adidas sau Puma. Colectia ce poate fi gasita pe aasport.ro include modele in croiuri diferite ce permit corpului sa se miste natural. Tehnologiile ultramoderne initiate de marcile de top garanteaza respirabilitate si implicit eliminarea umezelii din timpul efortului fizic. Dintre cele mai cautate modele, cel cu guler rasucit (polo) a avut un succes rasunator fiind situat la limita dintre casual si formal.

<< Filtru Produse / Tricouri / Showing 1 - 20 of 51 results
Categorie Produse
Alege Brandul
Marimea Pantofi
Marime Haine/Accesorii
<< Filtru Produse / Tricouri / Showing 1 - 20 of 51 results
Categorie Produse
Alege Brandul
Marimea Pantofi
Marime Haine/Accesorii