COLANTI ADIDAS CLIMA ESS 3S TIGHT – X20731

COLANTI ORIGINALI ADIDAS CLIMA ESS 3S TIGHT – X20731

COLANTI ORIGINALI ADIDAS CLIMA ESS 3S TIGHT - X20731

 

AA SPORT comercializeaza noul model de pantaloni fitness Adidas Clima Ess 3S Tights. Realizat cu un design clasic, avand culoare negru si cele trei dungi specifice brandului aplicate pe laterale in culoare alba de contrast. Ideali pentru uzura de zi cu zi si implicit pentru antrenamentele intense. Colantii Adidas oferiti de AA SPORT, detin betelie lata in talie, buzunar media, un croi SlimFit. Pentru un plus de stil sportiv au cauciucat discret logo-ul Adidas in partea stanga sus. Materialul din care sunt confectionati colantii Adidas, oferiti de AA SPORT, este compus din 92% poliester si 8% spandex, asigurand un confort excelent. Pentru respirabilitate si o ventilatie excelenta in timpul exercitiilor fizice, detin tehnologia ClimLite.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler), cunoscuta astazi sub numele de Adidas, una dintre cele mai mari companii producatoare de articole sportive, cautate de sportivi din intreaga lume si nu numai.

Previous Post

TRENING ADIDAS INF DY WTP FZ - AB5215

Next Post

TRENING PUMA STYLE ATHL HD SUIT FL - 834133 01

Produse Asemănătoare

0

Your Cart