COLANTI ADIDAS SC 3/4 TIGHT – S21214

COLANTI ORIGINALI ADIDAS SC 3/4 TIGHT – S21214

COLANTI ADIDAS SC 3/4 TIGHT - S21214

In colaborare cu Stella MacCartney, Adidas a creat colectii de succes. Printre cele mai noi modele se gasesc si colantii Adidas SC 3/4 Tight conceputi cu un design rafinat pe care ii puteti achizitiona on-line pe aasport.ro sau din magazinul AASPORT.

Blocurile indraznete de culoare, cu care sunt confectionati pantalonii fitness oferiti de AA SPORT, te vor face remarcabila in multime, iar betelia lata, inscriptionata cu semnul de marca pe spate, face talia sa para mai subtire si mansetele late din zona gleznelor ofera o fixare perfecta.

Confectionati din material cu tesatura Climalite pentru respirabilitate si confort, colantii Adidas SC 3/4, au o compozitie de material formata din 82% polyester si 18% elastan, si protectie UV si UPF 50.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor, iar oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).

 

Previous Post

ADIDASI ADIDAS YVORI - B40908

Next Post

TRICOU PUMA STYLE ATHL POLO - 832250 05

Produse Asemănătoare

0

Your Cart