COLANTI ADIDAS SC 7/8 TIGHT – S21192

COLANTI ORIGINALI ADIDAS SC 7/8 TIGHT – S21192

COLANTI ADIDAS SC 7/8 TIGHT - S21192

 

Colantii originali Adidas SC 7/8 TIGHT combina pasiunea pentru sport cu cea pentru fashion. Conceputi in colaborare cu Stella McCartney, colantii Adidas sunt realizati din material climalite® pentru a permite pielii sa respire, si pot fi achizitionati on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

In talie au betelie eleastica lata, inscriptionata, iar designul ingenios, avand panouri colorate, ofera un aspect impecabil. Betelia din talie si mansetele late din zona gleznelor, asigura o fixare excelenta. Colantii Adidas StellaSport, oferiti de AA SPORT, sunt confectionati din material de inalta calitate, compus din 82% poliester si 18% elastan dublu tricot, garantand un confort exceptional, o ventilatie optima si o mobilitate naturala in timpul executarii exercitiilor fizice.

Material: 82% poliester, 18% eleastan dublu tricot

Culoare: roz deschis, alb

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

ADIDASI PUMA EXPEDITE - 187561 01

Next Post

Slapi Adidas Stellasport Anoket Slide - B26445

Produse Asemănătoare

0

Your Cart