COLANTI ADIDAS TF BASE TIGHT – AI3370

COLANTI ORIGINALI ADIDAS TF BASE TIGHT – AI3370

COLANTI ORIGINALI ADIDAS TF BASE TIGHT - AI3370

Colanti Adidas TF Base Tight sunt model nou de imbracaminte sport pentru barbati. Sunt realizati special pentru a oferi confort in timpul antrenamentelor. Materialul de calitate superioara ofera o ventilatie excelenta, implicit mentine o temperatura necesara musculaturii. Colanti Adidas TF Base Tight pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Pentru o fixare excelenta detin o betelie lata in talie. Croiul SlimFit ofera o mulare perfecta oferind libertate de miscare in timpul antrenamentelor. Materialul calitativ detine in tesatura tehnologia ClimaLite ce permite o aerisire sporita, lasand astfel pielea uscata. Deasemenea compozitia materialului asigura rezistenta indelungata la uzura.

Material: 88% poliester, 12% elastan

Culoare: Negru.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

PANTALONI FITNESS ADIDAS PASSAREDO TIGHT - BR5160

Next Post

ADIDASI LE COQ SPORTIF OMEGA X TECHLITE - 1720069

Produse Asemănătoare

0

Your Cart