COLANTI ADIDAS ULT 3S TIGHT – D89633

COLANTI ORIGINALI ADIDAS ULT 3S TIGHT – D89633

COLANTI ADIDAS ULT 3S TIGHT - D89633

Acest nou model de pantaloni pentru fitness Adidas Ultimate Tight sunt confectionati din material de inalta calitate. Detin tehnologia Climalite pentru a tine umezeala la distanta si pastra pielea uscata.

Sunt conceputi cu o betelie lata pentru a subtia talia. Colantii Adidas sunt potriviti atat pentru antrenament cat si pentru uzura de zi cu zi. Ii puteti achizitiona on-line sau din magazinul AASPORT.

Compozitia materialului este de 93% polyester si 7% elastan, au un clin (adaos de material) rezistent la miros incorporat, iar pentru un plus de stil sportiv, colantii Adidas oferti de AA SPORT, au aplicat pe laterale cele trei dungi caracteristice brandului.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor, iar oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).

Previous Post

TRICOU NIKE FCB CREST TEE - 652184 620

Next Post

TRICOU PUMA STYLE ATHL TEE W - 832134 11

Produse Asemănătoare

0

Your Cart