AASport.ro ofera pana la 30 de zile garantie pentru orice produs achizitionat.

GARANTIE :

 Acordam o garantie de 30 de zile de la data cumpararii produselor, cu conditia respectarii tuturor recomandarilor de intretinere si utilizare. Produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat si ingrijit potrivit recomandarilor de intretinere. Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente de fabricatie sau de material. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice in urma folosirii normale, sau in urma a unei folosiri improprii, sunt excluse din garantie. Durata medie de utilizare a produsului este in conformitate cu Directiva Parlamentului European si a Consiliului European 1999/44/CE din 25 mai 1999.

 Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in concordanta cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare si Legea nr. 449/2003.

MODALITATI DE ACORDARE A GARANTIEI  :

    returnarea banilor pe produs / produse
 inlocuirea produsului cu un alt produs
reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

SCHIMB DE PRODUS  :

 In cazul in care doriti sa solicitati schimbarea unui produs, puteti face acest lucru in termen de 15 zile de la cumparare. Pentru solutionarea schimbului va rugam sa prezentati produsul complet, nou, in ambalajul original, cu etichetele aferente. Sunt excluse de la schimb articolele purtate/folosite, indiferent de numarul de purtari/folosiri.