GEANTA ADIDAS LIN PER ORG – CF5009

GEANTA ORIGINALA ADIDAS LIN PER ORG – CF5009

GEANTA ORIGINALA ADIDAS LIN PER ORG - CF5009

Geanta Originala Adidas Lin Per Org este model nou de accesoriu sport unisex. Aceasta detine un design modern oferind astfel un aspect cool in plimbarile zilnice. Desemenea este extrem de practica in sala de sport. Materialele de cea mai buna calitate ofera o rezistenta indelungata la uzura.  Geanta Originala Adidas Lin Per Org poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Realizata cu un compartiment principal spatios, securizat cu fermoar, geanta Adidas dispune de un buzunar frontal cu fermoar. Pentru a fii purtata usor, acesta detine un maner fix si o curea reglabila. Pentru un plus de originalitate, logo-ul Adidas Performance este aplicat discret, iar numele brandului este inscriptionat frontal supradimensional.

Material: 100% poliester

Culoare: Albastru, Alb

Dimensiuni: 5/15/21cm.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

ADIDASI ADIDAS 10K - BB7377

Next Post

TRICOU NIKE NEW JUST DO IT TEE - 928344 451

Produse Asemănătoare

0

Your Cart