GEANTA ADIDAS LIN PER TB S – AJ9927

GEANTA ORIGINALA ADIDAS LIN PER TB S – AJ9927

GEANTA ORIGINALA ADIDAS LIN PER TB S - AJ9927

Adidas Lin Per TB S este model nou de geanta sport unisex. Designul clasic si cromatica sunt create special pentru a corespunde noilor tendinte. Elementele de design sunt evidentiate prin contrast, oferind un plus de originalitate tinutei. Spatioasa si practica, geanta Adidas poate fi achizitionata pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Compartimentul principal incapator este divizat, detine sistem de inchidere prevazut cu fermoar in U extrem de practic. Sacul detasabil creat special pentru depozitarea pantofilor separat de restul echipamentului. Pe laterale se afla doua buzunare cu fermoar utile. Materialul rezistent la abraziune este textil si asigura o rezistenta indelungata la uzura.

Material: 100% poliester

Culoare: Negru, Alb

Dimensiuni: 20/25/47 cm.

 

Despre Brandul Adidas

Fiecare mare poveste are un inceput. Povestea brandului Adidas a inceput intr-un mic oras numit Bavaria din Germania, in anul 1924. Atunci  Adi Dassler a inregistrat ” Gebruder Dassler Schuhfabrik ” pornind cu pasi mici catre misiunea sa de a oferi sportivilor cele mai bune echipamente. Gratie tehnologiilor inovatoare cu care a utilat echipamentele, Adi a avut parte de primul succes in anul 1928 in Amsterdam. Cand atleta Lina Radke a urcat pe podium obtinand medalia de aur in echipamentul creat de Adi. Tot medalie de aur a castigat si Jesse Owens in Berlin in anul 1936 datorita echipamentului bine construit de Adi Dassler. Acesta a fost doar inceputul, in anul 1947 Adi a ales sa lucreze cu 47 de angajati in micul oras Herzogenaurach la noua fabrica ” Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik “. Acolo a lansat primul pantof sport cu logo-ul in trei dungi.

De la inceputuri modeste la o poveste de succes la nivel mondial s-a ajuns ca prin miracol. In anul 1954 cand echipa de fotbal Germana a castigat cupa mondiala in fata echipei de neinvins a Ungariei, avand ca echipament ghetele usoare cu crampoane gandite de Adi. Pe langa succesul care a rasunat in intreaga lume a echipei, Adidas a devenit cel mai cunoscut brand de echipament pentru fotbal. De-a lungul anilor Adi s-a informat direct de la sportivi despre ce ar trebui schimbat sau ce ar trebui adaugat pentru a crea incaltaminte cat mai comoda si eficienta. Sprijinind nevoile fiecarui jucator, castigand increderea sportivilor, lucru ce nu s-a schimbat pana astazi. Fiind in contact permanent cu sportivii, brandul Adidas creaza in continuare cele mai bune si de succes echipamente, avand strategii unice.